Beskyt virksomhedens data med SoloID to-faktor sikkerhed

SoloID forener brugervenligheden fra SMS og sikkerheden fra NemID i en app. Nemmere bliver det ikke at give medarbejdere eller kunder en sikker adgang til jeres løsninger. 

 


 


Hvorfor en app til to-faktor sikkerhed?

Datasikkerhed er kommet i fokus med den kommende EU-persondataforordning, og det samme er behovet for to-faktor identifikation af brugerne, som i stigende grad er et krav. 

Hidtil har SMS været en populær identifikationsmekanisme, men de store standardiseringsorganisationer fraråder nu SMS-engangskoder på grund af utilstrækkelig sikkerhed. 


SoloID til medarbejdere

SoloID

Mange organisationer har følsomme data liggende i deres eksterne tjenester og har behov for at styrke sikkerheden med en to-faktor løsning.

Gør det let for jeres medarbejdere at logge sikkert på Office365 og andre eksterne tjenester via ADFS. Eller beskyt jeres Citrix, VPN eller webmail.

SoloID to-faktor løsningerne fra Signaturgruppen omfatter dels en to-faktor sikkerheds-app til mobile devices baseret på IOS, Android og Chrome OS dels en to-faktor browser komponent, som sammen med et MS ADFS plugin lader en brugers personlige hardware udgøre en "usynlig" anden faktor i brugerens hverdag. Udover de moblie devices kan også personlige desktops og laptops med Windows, Mac OS eller Chome OS registreres sikkert til brugerne og udgøre en usynlig anden faktor i et ADFS miljø. 


SoloID til kunder og partnere

Med SoloID kan I også nemt styrke sikkerheden på jeres kundeekstranet, e-handelsplatform eller lignende.

Når I stiller SoloID til rådighed som login-mekanisme, får I optimal sikkerhed for brugerens identitet, uden at gå på kompromis med brugervenligheden.


SoloID Servicecenter

SoloID servicecenter er et webbaseret administrations- og supportværktøj til SoloID to-faktor løsningerne.

Servicecenteret har blandt andet følgende funktionalitet:

  • Fremsøgning af brugere
  • Historik på tilknyttede devices og apps
  • Spærring af tilknyttede devices og apps
  • Trafiklog på den enkelte bruger
  • Manuel registrering (se herunder)
  • Audit log

Læs om SoloID servicecenter her.


SoloID med FIDO hardwarenøgle

SoloID-løsningerne understøtter anvendelse af personlig hardwarenøgle efter FIDO standarden. Dermed kan også brugere uden personlig hardware få en sikker og brugervenlig to-faktorløsning.

 

Tre store fordele ved SoloID:

  • Brugervenligt - både på mobile devices, tablets, desktops og laptops.
  • Sikkert – samme sikkerhed som NemID og MitID, bare nemmere
  • Simpel installation gør det hurtigt at komme i gang


Så let er det at komme i gang med SoloID

Lav en aftale med os om at teste SoloID i jeres eget IT miljø, så installerer vi løsningen hos jer!


Tilfredshed i Kalundborg med SoloID-løsning

SoloID-løsningen er en langt mere fleksibel løsning for Kalundborg Kommunes medarbejdere end adgangen med nøglekort via NemID.

Sådan betegner teamkoordinator Claes Jensen fra Kalundborg Kommunes interne it-servicefunktion Helpdesk kommunens anvendelse af SoloID-løsningen, der har været i brug hos Kalundborg Kommune i ca. et halvt år.

”Vi er generelt meget tilfreds med denne digitale løsning, hvor man i stedet for at skulle anvende nøglekort blot skal tjekke en kode på sin pc-skærm og på mobil-appen. Løsningen er meget mere lækker. Ikke alle har sit nøglekort inden for rækkevidde, men man har typisk altid sin mobil på sig. Den digitale sikkerhed er den samme, men det er en meget mere smidig løsning,” siger Claes Jensen.