Lokal IdP

Vores NSIS Lokal IdP-pakke er designet til at imødekomme de tekniske krav i NSIS, hvilket gør revision og anmeldelse af din Lokal IdP så omkostningseffektiv som mulig.

 

Med Lokal IdP kan I selv udstede ID-midler til jeres brugere, som kan bruge disse til at logge ind på egne it-systemer og offentlige selvbetjeningsløsninger uden at skulle logge ind gennem MitID. 

Kontakt os

NSIS standard

Check-Shield--Streamline-Streamline--3.0.svg

Signaturgruppens Lokal IdP er en sikkerhedskompatibel pakke designet til NSIS revision og godkendelse af organisationens Lokal IdP, der opfylder de tekniske krav i National Standard for Identiteters Sikringsniveau.

Skalérbar implementering

Module-Puzzle--Streamline-Streamline--3.0.svg

Uanset din organisations størrelse kan Lokal IdP tilpasses og skaleres efter behov, hvilket sikrer en fleksibel løsning, der kan imødekomme vækst og ændrede behov over tid.

To-faktor godkendelse

Touch-Finger-1--Streamline-Streamline--3.0.svg

Lokal IdP tilbyder to-faktor sikkerhedsfunktion for at beskytte mod uautoriseret adgang. Signaturgruppens SoloID-autentifikationsapp, TOTP-apps som Google Authenticator eller Microsoft Authenticator, samt kodeviser. 

Specialistrådgivning

headphones-customer-support-human.svg

Ud over teknisk sikkerhed og compliance tilbyder Signaturgruppens Lokale IdP-pakke, specialistrådgivning og daglig support fra Signaturgruppens support-team, hvilket sikrer en tryg og problemfri anvendelse af løsningen.

Brugervenlig onboarding

Laptop-Smiley--Streamline-Streamline--3.0.svg

Med en brugervenlig tilgang guider Lokal IdP nemt medarbejdere gennem trinene til at oprette deres adgangskode og tilknytte deres ID-midler, hvilket sikrer en gnidningsfri integration i jeres organisation.

Sikker registering

Check-Circle--Streamline-Streamline--3.0.svg

Lokal IdP tilbyder en sikker registreringsproces for både nye ansatte og eksisterende medarbejdere, der sikrer beskyttelse af følsomme data.

ENKEL ONBOARDING AF MEDARBEJDERE
Få nemt dine medarbejdere igang med at bruge Lokal IdP

Medarbejder onboarding til Lokal IdP miljøet er en simpel og brugervenlig metode til at registrere både nye og eksisterende medarbejdere i virksomheden.

For både eksisterende og nye ansatte starter processen med at identificere sig , eksempelvis ved hjælp af deres private MitID, hvorefter de følger trinene for accept af betingelser, oprettelse af adgangskode og tilknytning af to-faktor loginmiddel.  Medarbejdere og nyansatte guides igennem disse trin og det er muligt at inkorporere jeres eget præg på den interne kommunikation. 

 

Signaturgruppen Adgangsstyringsplatform

Vores Adgangsstyringsplatform gør det let for administratorer at styre adgangsrettigheder og holde styr på brugerinformationer på en effektiv og overskuelig måde. Nem brugerstyring er en central del af platformen, der sikrer, at kun de rette personer har adgang til de rette systemer. For at sikre fuld gennemsigtighed og sikkerhed kan du trække logs fra forskellige systemer, herunder ADFS.

 • Adgangsstyring

  Adgangsstyring

  Signaturgruppens Adgangsstyringsplatform er modulopbygget og giver organisationen mulighed for at administrere brugernes identifikationsmidler, certifikater og adgange til systemerne i den fælleskommunale (FK) rammearkitektur. Hvert modul kan aktiveres eller deaktiveres efter behov, hvilket giver organisationen fleksibilitet og skræddersyede løsninger i samarbejde med Signaturgruppen.

 • Effektiv aktivitetslog

  Effektiv aktivitetslog

  Vores platform tilbyder en omfattende aktivitetslog , der ikke kun hjælper med at inspicere og analysere data opsamlet under brugernes fødererede logins via ADFS, men også muliggør fremsøgning af logs for events i ens Kombit- eller Fælleskommunale Rammearkitektur-integration. Derudover giver det også mulighed for at få en detaljeret liste over ID-midler, som brugerne benytter.

 • Certifikatstyring

  Certifikatstyring

  Certifikatstyring sikrer digitale transaktioner ved at administrere kryptografiske nøgler og digitale certifikater. Det verificerer brugeridentiteter, krypterer data og etablerer sikre kommunikationskanaler. Effektiv certifikatstyring forhindrer sikkerhedsbrud, sikrer overholdelse og opretholder tillid til digitale interaktioner, beskytter følsomme oplysninger og opretholder organisationsintegritet.

 • Brugeradministration

  Brugeradministration

  Mulighed for administratorer at fremsøge brugere og få adgang til deres detaljerede oplysninger. Disse oplysninger er opdelt i tre faneblade: Administration, Historik og Trafik. Under Administration kan administratorer tilknytte/fjerne forskellige identifikationsmidler til brugernes AD-konti. Dette er praktisk ved fejlfinding og for at følge en specifik brugers vej til at blive NSIS-verificeret.

EKSTRA SERVICE

Spar tid og skab overblik med lokal FBRS Rettighedsstyring

Lokal rettighedsstyring er ikke kun en nødvendighed, det er en tidsbesparende løsning, der skaber overblik og effektivitet. "Meningen er, at man skal flytte administrationen af brugernes rettigheder fra brugeradministrationsportalen i NemLog-in til det lokale AD," forklarer udvikler i Signaturgruppen, Peter Buus. Med denne tilgang kan virksomheder undgå manuelt arbejde og opnå et samlet overblik over medarbejdernes rettigheder.

"Det er både en forenkling og en konsolidering af adgang," tilføjer Buus.

Lokal rettighedsstyring er nøglen til at optimere processen og sikre en effektiv administration af brugerrettighederne.

Peter Buus
Udvikler, Signaturgruppen

Læs mere

Kom i gang nu

Kontakt os for at høre mere om Lokal IdP-pakken samt tilkøbspakkerne Rettighedsstyring og Sikker Mail

Send mailKontakt os