Sikker Mail

Med Sikker Mail-løsningen fra Signaturgruppen bliver du hurtigt sat op til at sende krypteret og signerede mails og du kan styre hvem i organisationen, der skal have sikker mail gennem jeres Active Directory. 

 

Sikker mail er ikke aktivt understøttet i MitID Erhverv. Der skal derfor oprettes certifikat pr. person der skal kunne kryptere og signere mails. Signaturgruppen har udviklet en automatisering, så du nemt kan få sikker mail til dine medarbejdere.

Kontakt os

Nem implementering

Checklist--Streamline-Streamline--3.0.svg

Hvis du allerede har en Lokal IdP, hosted IdP eller IdM light til oprettelse af MitID erhvervsidentiteter kan vores Sikker Mail-løsning nemt tilføjes opsætningen, så du på samme måde kan administrere hvem der skal sende krypterede og signerede mails.

Brugervenlig opsætning

Laptop-Smiley--Streamline-Streamline--3.0.svg

Alt hvad brugeren skal gøre for at blive sat op til at sende krypterede og signerede mails, er at logge ind med sit normale AD-login i vores klientapplikation, så installeres og opsættes brugercertifikatet automatisk. 

Kryptering og signering

Email-Action-Lock--Streamline-Streamline--3.0 (1).svg

At sende sikre mails betyder at du er sikker på, at oplysninger i din mail, ikke ender i de forkerte hænder. Det er kun modtageren, der kan læse mailen og modtageren er sikker på, at mailen er sendt fra dig og ikke en der udgiver sig for at være dig.

Tillægsydelse med værdi

Cash-Bulb--Streamline-Streamline--3.0.svg

Sikker Mail er en tillægsydelse med en skalerbar prissætningsstruktur. Dette giver din organisation mulighed for at implementere sikker mail mod ekstra omkostninger, der afspejler jeres behov.

KRYPTERING & SIGNERING 
Hvorfor er det vigtigt at sende sikre mails? 

Brugen af Sikker Mail er afgørende for organisationer til at beskytte følsomme og fortrolige oplysninger og sikre, at mailkommunikation er krypteret og sikker. Dette er særligt vigtigt i sektorer som sundhedsvæsen, finans og offentlige myndigheder, hvor dataens integritet og fortrolighed er altafgørende.
Ved at anvende Sikker Mail kan organisationer overholde strenge regler som GDPR og dermed undgå juridiske konsekvenser og bevare deres omdømme. Desuden øger denne sikre mailløsning tilliden og professionalismen ved at vise en forpligtelse til databeskyttelse.

EKSTRA SERVICE

Signaturgruppen udvikler ny løsning til at håndtere Sikker Mail

Det har hidtil været forventningen, at sikker mail ville få mindre betydning under MitID Erhverv i takt med, at flere og flere systemer er baseret på det offentliges "Digital Post"-løsninger. Det viser sig, at mange stadig har behovet for en sikker mail-løsning, og derfor har Signaturgruppen udviklet en løsning, der optimerer sikker mail under MitID Erhverv. 

”Den nye løsning er baseret på vores erfaring fra NemID Erhverv og Signaturcentral kombineret med de nye muligheder for synkroniseringsservices op imod MitID Erhverv,” tilføjer direktøren.

Al administration baseres på Active Directory, og anvendelsen for brugerne er endnu mere smidig, end det var under NemID.

Niels Frimodt Sørensen
Adm. Direktør, Signaturgruppen

Læs mere