NYHEDER

Signaturgruppen udvikler ny løsning til at håndtere Sikker e-mail

Med overgangen til MitID-erhverv og OCES3-certifikater er det nødvendigt med en ny løsning til håndtering af ”sikker e-mail”.
Den står Signaturgruppen nu klar med.

07.02.2024 11.11

Sikker e-mail var en indbygget mekanisme i NemID Erhverv, der var baseret på certifikater. 

”Det har hidtil været forventningen, at sikker e-mail ville få mindre betydning under MitID Erhverv i takt med, at flere og flere systemer er baseret på det offentliges "Digital Post"-løsninger. ”Sikker e-mail” er stadig en mulighed i MitID Erhverv, men det er ikke understøttet ret godt,” forklarer adm. direktør i Signaturgruppen, Niels Frimodt Sørensen. 

Det viser sig, at mange stadig har behovet for en sikker e-mail løsning, og derfor har Signaturgruppen udviklet en løsning, der optimerer sikker e-mail under MitID Erhverv. 

”Den nye løsning er baseret på vores erfaring fra NemID Erhverv og Signaturcentral kombineret med de nye muligheder for synkroniseringsservices op imod MitID Erhverv,” tilføjer direktøren.

Al administration baseres på Active Directory, og anvendelsen for brugerne er endnu mere smidig, end det var under NemID.

Hvis din organisation er afhængig af ”sikker e-mail” i forhold til kommunikation med andre partnere, så ræk ud til os, så vi kan forklare jer yderligere om mulighederne.

 

Kontakt:

Erik Friis Kristensen, Key Account Manager

E-mail: erik@signaturgruppen.dk – mobil: +45 29 26 29 58