Signaturgruppen IdP

Signaturgruppen tilbyder en hosted Lokal IdP-løsning, der sikrer dine medarbejdere en sikker og pålidelig erhvervsidentitet via MitID Erhverv.

 

Vores hosted Lokal IdP-løsning kombinerer fordelene ved en lokal IdP med bekvemmeligheden ved at være hosted eksternt. Du får en omkostningseffektiv og brugervenlig løsning, der opfylder NSIS-compliance uden behov for revision, hvilket sparer tid og ressourcer.

Kontakt os

Kosteffektiv NSIS-compliance

Check-Shield--Streamline-Streamline--3.0.svg

Vores løsning opfylder alle kravene til NSIS-compliance uden behov for en NSIS-revision af din virksomhed. Dette betyder, at du kan spare både tid og ressourcer på at sikre, at din identitetsstyring overholder de nødvendige standarder.

Brugervenlighed: Passkey

Login-Lock--Streamline-Streamline--3.0.svg

Hvis du vælger at bruge Passkey, så bliver det lettere for dine medarbejdere at få adgang til systemerne, samtidig med at sikkerheden opretholdes. Passkey reducerer risikoen for phishing og stjålne adgangskoder, hvilket forbedrer den samlede sikkerhed.

Høj sikkerhed

Server-Lock--Streamline-Streamline--3.0.svg

Vores løsning er hosted i Danmark, hvilket sikrer, at dine data er underlagt strenge danske sikkerhedsstandarder. Vi tilbyder 3-lags DDoS-beskyttelse, der sikrer beskyttelse mod distribuerede DDoS-angreb. Dette betyder, at dine tjenester forbliver online og beskyttede mod trusler.

2-faktor login

Mobile-Qr-Code--Streamline-Streamline--3.0.svg

Med SoloID Authenticator kan medarbejdere bruge 2-faktor login til en række systemer. Dette tilføjer et ekstra sikkerhedslag, hvilket gør det sværere for uautoriserede at få adgang til dine systemer, selv hvis en adgangskode kompromitteres.

Klar til NIS2

Check-Circle--Streamline-Streamline--3.0.svg

Vores løsning er forberedt til at opfylde de kommende krav fra NIS2-direktivet. Dette sikrer, at din virksomhed allerede nu kan opfylde fremtidige lovgivningskrav, hvilket sparer dig for potentielle fremtidige investeringer og tilpasninger.

Nem implementering

Module-Puzzle--Streamline-Streamline--3.0.svg

Vi har gjort implementeringen så let som muligt, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge vores løsning - uanset om du er ny eller eksisterende kunde.

IDENTITETS- OG ADGANGSSTYRING 
Hvorfor er det relevant at have en hosted Lokal IdP? 

En hosted Lokal IdP-løsning er relevant for organisationer, da den giver mulighed for lokalt at udstede identifikationsmidler til brugere, som kan anvendes til at logge ind på organisationens egne it-systemer og offentlige selvbetjeningsløsninger. Dette giver organisationen kontrol over, hvilke identifikationsmidler der udstedes, såsom kombinationen af brugernavn og kodeord med ekstra faktorer på eksempelvis særlige hardwareenheder eller apps på mobile enheder.

Brugere kan således anvende de lokale identifikationsmidler i stedet for MitID, når de logger ind på vegne af organisationen. Dette giver stor fleksibilitet, da brugere kan anvende de samme identifikationsmidler både internt i organisationen og i offentlige og private selvbetjeningsløsninger.

SIMPEL INTEGRATION

Næste fase med MitID Erhverv via Lokal IdP

For at imødekomme ønsket om en simplere integration og et nemmere integrationsprojekt er Signaturgruppen nu også klar til at tilbyde en hosted udgave af det lokale IdP-produkt. 

Produktet er baseret på hosting lokalt i Danmark og er centralt revideret op imod NSIS-standarden.

Så kan vores kunder relativt nemt komme i gang med lokal IdP-funktionalitet. Som udgangspunkt understøttes et mindre sæt af identifikationsmidler end i vores generelle Lokal IdP-produkt,” siger Niels Frimodt Sørensen.

Tag fat i os, hvis du ønsker at vide mere om de nye muligheder med Lokal IdP - uanset om du er interesset i vores lokale Lokal IdP eller den hostede udgave

Niels Frimodt Sørensen
Adm. direktør, Signaturgruppen

 

Læs mere

Læs mere om