NYHEDER

Næste fase med MitID Erhverv via Lokal IdP

Signaturgruppen har med succes gennemført den såkaldte type 2-revision sammen med en række af de første kunder på Lokal IdP.

28.05.2024 13.11
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed quis nisl ante. Donec mollis pulvinar mauris ut ultrices. Praesent accumsan, diam a tempor ultric.

”Det har bestyrket os i, at de features og det sikkerhedsniveau, vi fra begyndelsen for snart lang tid siden planlagde for produktet, har den kvalitet, der skal til for at kunne opfylde kravene til hele cyklussen for en NSIS-revideret lokal IdP,” siger Signaturgruppens adm. direktør Niels Frimodt Sørensen.

Signaturgruppen har løbende udvidet med mere funktionalitet i relation til f.eks. muligheden for at administrere og synkronisere rettigheder lokalt hos den enkelte brugerorganisation.

For at imødekomme ønsket om en simplere integration og et nemmere integrationsprojekt er Signaturgruppen nu også klar til at tilbyde en hosted udgave af det lokale IdP-produkt. 

Produktet er baseret på hosting lokalt i Danmark og er centralt revideret op imod NSIS-standarden.

Så kan vores kunder relativt nemt komme i gang med lokal IdP-funktionalitet. Som udgangspunkt understøttes et mindre sæt af identifikationsmidler end i vores generelle Lokal IdP-produkt,” siger Niels Frimodt Sørensen.

Tag fat i os, hvis du ønsker at vide mere om de nye muligheder med Lokal IdP - uanset om du er interesset i vores lokale Lokal IdP eller den hostede udgave