NYHEDER

”Jeg vil gerne arbejde et sted, hvor man er eksperter i IT-sikkerhed”

Lars Skou Thomsen er ny mand i Signaturgruppens supportafdeling.

03.06.2024 08.18
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed quis nisl ante. Donec mollis pulvinar mauris ut ultrices. Praesent accumsan, diam a tempor ultric.

”Jeg har sagt ja tak til et job her, fordi jeg rigtig gerne vil arbejde med IT-sikkerhed. Da jeg fik muligheden efter at have talt med direktøren, var jeg endnu mindre i tvivl.”

Sådan siger Lars Skou Thomsen, som siden 1. juni har været ansat som implementeringskonsulent hos Signaturgruppen.  Han var tiltrukket af ledelsens indstilling til, hvor han befandt sig i hans foreløbige karriere, og Signaturgruppen var parat til at kaste ressourcer efter at lære ham op i området inden for cyber security.

”Det er et enormt interessant område for mig, og det er et område, som hele tiden udvikler sig, og som man aldrig rigtig bliver færdig med,” siger Lars Skou Thomsen. Han er uddannet IT-supporter fra Aarhus Tech i maj 2024. Praktikperioden foregik hos Itm8 i Herning, hvor han hovedsageligt arbejdede med den klassiske IT brugersupport.

Udviklingsmuligheder
Forud for jobbet stod han faktisk med to ansættelsestilbud fra andre IT-virksomheder, men der skulle han først og fremmest beskæftige sig med netop IT-support, som han havde været vant til. Han valgte i stedet Signaturgruppen, fordi her var der flest udviklingsmuligheder. ”Her har jeg mulighed for at dygtiggøre mig mest muligt inden for noget, som bliver ved med at være værdifuldt. IT-sikkerhed bliver aldrig irrelevant."  

Samtidig var han fascineret af den stærke dynamik på Signaturgruppens kontor. ”Jeg blev enormt tiltrukket af, at man kan mærke, at medarbejderne brænder for det, de laver. Jeg vil gerne arbejde et sted, hvor man er eksperter inden for IT-sikkerhed, og hvor man får mulighed for at specialisere sig.”