NYHEDER

Nye muligheder med MitID

MitID er efter en succesfuld opstart på vej ind i næste fase.

13.06.2024 11.55
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed quis nisl ante. Donec mollis pulvinar mauris ut ultrices. Praesent accumsan, diam a tempor ultric.

I Danmark kommer vi til at se et endnu sikrere MitID, og vi kommer til at se nye overraskende anvendelser, der skaber værdi for tjenesteudbyderne i andre sammenhænge end bare ved at logge en bruger ind i en webapplikation.
En af de nye funktioner, der er på vej, er muligheden for at anvende MitID i situationer, hvor der ikke er en browser involveret. Det kan f.eks. være i set ups med Smart TV, spillekonsoller, slikautomater eller lignende.

Afsluttende fase
Et andet eksempel er muligheden for at lave en sikker MitID autentifikation af en bruger, der ringer til en helpdesk og så via telefonsystemet kan gøre brug af MitID.
Disse features har krævet en del udvikling, og Signaturgruppen er netop i gang med den afsluttende fase af projektet, der involverer ekstern revision.

”Vi regner med at være i drift med de første anvendelser af denne type en gang efter sommerferien,” siger adm. direktør i Signaturgruppen Niels Frimodt Sørensen.

 

Kontakt:

Tag fat i os, hvis du ønsker at vide mere om de nye muligheder med MitID.

Kontakt os