NYHEDER

Frugtbart samarbejde mellem Penneo og Signaturgruppen

Gennem snart et år har softwarevirksomheden Penneo forberedt sig på at benytte Nets eID Broker-løsningen fra Signaturgruppen.

08.10.2021 10.11

Signaturgruppen og softwarevirksomheden Penneo A/S startede i november 2020 dialog om mulighederne i de fremtidige MitID løsninger. 

Virksomheden havde også screenet markedet for andre MitID Broker-løsninger, men fandt frem til, at samarbejdet med Signaturgruppen fungerede godt, ikke mindst i forhold til Penneos krav til f.eks. UX, branding samt adgangen til de nødvendige tekniske specialister i Danmark.

 

Tilfreds kunde

Hos Penneo er man yderst tilfreds med samarbejdet.

”Alle i teamet, som vi har været i kontakt med, har været meget professionelle, venlige og hjælpsomme. Det har gjort processen gennemsigtig, lettere og behagelig. Det har været et meget velfungerende samarbejde indtil nu,” siger Loredana Musat, som er chef for kommunikation og branding hos Penneo.

”Vi valgte Signaturgruppen på grund af deres tekniske ekspertise. Eftersom Signaturgruppen er en del af Nets, ved vi, at vi kan forvente professionelle tjenester af høj kvalitet, bakket op af mange års erfaring. Og vi værdsætter det niveau af hjælp og assistance, vi har modtaget under hele processen,” siger Loredana Musat og fremhæver især to kompetencer hos Signaturgruppen.

”Professionalismen i salgsprocessen og den tekniske ekspertise,” siger Loredana Musat.

”Vi har haft en god interaktion med teamet på Signaturgruppen fra tidligt i salgsprocessen - og det samme gælder for al den ekspertise og tekniske rådgivning, vi har modtaget hidtil,” tilføjer Loredana Musat.

 

Hurtig udvikling

Oprindeligt blev Penneo grundlagt for at hjælpe virksomheder med at signere dokumenter digitalt i stedet for at bruge pen og papir. Det sparer tid, penge, papir og blæk.

Softwarevirksomheden har siden begyndelsen i 2014 udviklet sig hurtigt fra den digitale signaturplatform til et økosystem af automatiseringsløsninger, der digitaliserer virksomheders arbejdsgange i forbindelse med signering og håndtering af dokumenter på en let og effektiv måde.

Penneo har kunder inden for flere forskellige brancher, f.eks. revision og regnskabsføring, finans, advokatfirmaer og ejendom. Derfor er virksomheden afhængig af en solid og stærk partner, fordi disse brancher har strenge krav til både sikkerhed og efterlevelse af GDPR og generel efterlevelse af lovkrav, når det kommer til håndtering af dokumenter.

Signaturgruppens MitID Broker-løsning blev det foretrukne valg for Penneo.

"Vi giver Penneo en effektiv og sikker løsning til understøttelse af digitale transaktioner og signeringsprocesser af dokumenter. Vi understøtter særlige sikkerhedskrav fra bl.a. finanssektoren samt de høje oppetidskrav, ligesom vi håndterer andre branchespecifikke sikkerhedsforanstaltninger og compliancekrav i forbindelse med signering og håndtering af digitale dokumenter,” forklarer Key Account Manager hos Signaturgruppen Susan Kit Hansen.

Penneo skal ligesom alle andre migrere deres nuværende services med understøttelse af NemID til MitID. 

Via en Nets eID Broker-aftale med Signaturgruppen sikrer Penneo, at deres kunders løsninger også i fremtiden understøtter brug af MitID, samtidig med at NemID understøttes i migreringsperioden.

 

Adgang til specialister

”Via aftalen sikrer Penneo sig også adgang til Signaturgruppens tekniske specialister, som altid står klar til at hjælpe Penneo med at sikre deres kunder den mest brugervenlige MitID-løsning,” forklarer Susan Kit Hansen.

På den måde sikrer Penneo, at alt vil fortsætte normalt og som altid i deres kunders løsninger, så deres dokument-signering fortsat kan køre problemfrit.

Penneo er med sine innovative markedsydelser en stærk partner for Signaturgruppen, og begge parter vil forretningsudvikle MitID-løsningen løbende de næste år, hvilket også vil komme de øvrige kunder på Nets eID Broker til gode.

 

Hvis du vil vide mere om Signaturgruppens MitID Broker-løsninger, så kontakt:

Susan Kit Hansen
Key Account Manager

M: +45 30 69 55 08

E: susan@signaturgruppen.dk