NYHEDER

Mercantec: Ingen grund til skepsis over for IT-praktikanter

Ræk ud til datateknikerstuderende, lyder det fra Mercantec-skolen i Viborg.

12.02.2024 13.11
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed quis nisl ante. Donec mollis pulvinar mauris ut ultrices. Praesent accumsan, diam a tempor ultric.

For nylig deltog Signaturgruppen i et arrangement sammen med en række datatekniker-studerende fra Mercantec-skolen i Viborg. 

Som datatekniker skal man som en del af afslutningen på uddannelsen gennemføre et praktikforløb, og på Mercantec rækker man gerne ud til it-relaterede virksomheder for at få skolens studerende ud i praktikforløb.

”Vi vil rigtig gerne have danske virksomheder til at få øjnene op for de muligheder, der er med praktikanter på datatekniker-uddannelsen. Det er svært at skaffe praktikpladser, og ledelsen i de forskellige virksomheder skal bare vide, hvor dygtige vores unge mennesker er,” siger virksomheds- og lærepladskonsulent Michael Kabel Pedersen fra Teknologi & Energi på Mercantec i Viborg.

”Ræk ud til dem. Der er ingen grund til at være skeptisk over for de studerendes kompetencer,” siger Michael Kabel Pedersen.

 

Datateknikere er velkomne

Signaturgruppens direktør Niels Frimodt Sørensen gav på arrangementet en række erfaringer videre i forhold til, hvordan han som arbejdsgiver ser på praktikpladsansøgninger, og hvordan en vej gennem IT-branchen gennem 25 år kan se ud. 

”Vi har faktisk fået en del henvendelser om praktikplads direkte afledt af arrangementet. Datateknikere er velkomne hos os, og vi håber, at der kommer en masse dygtige unge mennesker ud på arbejdsmarkedet for at hjælpe os med at udvikle vores forretning,” siger Niels Frimodt Sørensen. 

 

Hvis du vil vide mere om Signaturgruppen:

Niels Frimodt Sørensen
Direktør

M: +45 40 20 74 96
E: niels@signaturgruppen.dk