Addo Sign: Signaturgruppen er konkurrencedygtige både på pris, kvalitet og fleksibilitet

Signaturgruppen har netop indgået et samarbejde med Addo Sign som en del af it-virksomheden twoday, og den aftale er Addo Sign godt tilfreds med. 

Signaturgruppen har netop indgået en treårig aftale om at levere en løsning til login og signering inden for løsningen Addo Sign, der er blandt de førende på markedet inden for digital underskrift og sikker kommunikation. En løsning der benyttes i mange twoday-produkter, rettet imod det nordiske marked, og det anvendes også globalt.

Addo Sign har valgt Signaturgruppen efter at have været i dialog med en række andre brokere i markedet, og den aftale er Lars Nygaard, manager hos Addo Sign, særdeles godt tilfreds med. 

”Sådan et strategisk samarbejde baserer sig på flere forskellige parametre. For det første har prisen altid noget at sige, og Signaturgruppen matcher markedets prisniveau. Det er vi tilfredse med, og vi kunne oven i købet få nogle gode betingelser i forhold til fleksibilitet, og lige netop fleksibilitet er det vigtigste i den her sammenhæng,” siger Lars Nygaard.

”Vi tror også på, at det produkt, som Signaturgruppen kan levere både nu og i fremtiden, vil være et, der passer godt til vores behov. Man kan godt få flere login-løsninger hos konkurrenter i markedet, men de er relativt begrænsede. Vores klare opfattelse er, at Signaturgruppen er i stand til at levere et mere alsidigt produkt, og de vil også være i stand til i fremtiden at lave de løsninger, som vi har behov for,” tilføjer Lars Nygaard.

”Kort sagt er Signaturgruppen konkurrencedygtige både på pris, kvalitet og fleksibilitet,” siger han.

Førende inden for udvikling

Han anerkender, at Signaturgruppen er tæt forbundet til Nets, men ifølge Lars Nygaard er Addo Sign samtidig opmærksom på, at Signaturgruppen gennem mange år har været førende inden for udvikling af login- og signaturløsninger, og det er netop de kvaliteter, Addo Sign anvender i sine produkter, bl.a. et digitalt underskriftprodukt, der benytter disse services.  

”Der hvor Signaturgruppen kommer til at stå stærkt, er når vi taler løsninger, der går på tværs. Det virker som en kernekompetence, og vi er godt klar over, at deres konkurrenter også kan levere den slags, men min klare opfattelse er, at Signaturgruppen besidder noget mere grundviden. Når man spørger i markedet, hører vi ofte vendingen: ”Det kan vi nok godt levere.” ”Nok godt” er et udtryk, som jeg ikke rigtig bryder mig om. Jeg har brug for at vide, at de kan levere. Og det kan Signaturgruppen,” siger Lars Nygaard, og forventer naturligvis, at Signaturgruppen kan leve op til at det, der står i den netop indgåede, treårige kontrakt, som indeholder alt angående svartider, priser osv. 

Professionel håndtering 

Med  Addo Sign kan man bl.a. udsende og underskrive dokumenter digitalt, og systemet understøtter også udenlandske eID’er som svensk og norsk BankID.

”Signaturgruppen virker professionelle i deres måde at håndtere tingene på, lige fra nyhedsbreve til kontraktforhandlinger, til produkterne i sig selv. Det giver mig en tryghed for, at når vi skal i gang med samarbejdet, så vil professionalismen også afspejle sig der,” siger Lars Nygaard.

 

Læs mere om Addo Sign her:

www.addosign.dk

 

Vil du vide mere om Signaturgruppens løsninger, så kontakt

Susan Kit Hansen

Mail: susan@signaturgruppen.dk

Mobil: 30 69 55 08