Christian Ulstrand.jpg

Ny teknisk installatør hos Signaturgruppen

Christian Ulstrand er med til at skræddersy løsningerne til de specifikke behov hos Signaturgruppens kunder.

 

Ansættelsen begyndte med en praktikplads i august 2022. Christian Ulstrand havde skrevet en artikel om MitID i forbindelse med sit studium på DTU. Det vakte nysgerrighed hos Signaturgruppen, og han blev tilknyttet i praktik sideløbende med studiet.

Siden februar 2023 har Christian Ulstrand været fastansat som teknisk installatør, og det primære arbejde består i installation og vedligehold af Lokal IdP-pakken. Han er samtidig en del af supportgruppen.

Desuden er Christian Ulstrand aktuelt i fuld gang med et nyt softwareprojekt for Signaturgruppen, kaldet StatusObserver. Det er et gammelt projekt, der er blevet sat i gang igen. 

Formålet med dette modul er at give både kunder og Signaturgruppen et bedre indblik i kørslen af kundernes produkter, servere og lignende. 

Kvantitativt indblik

”Det vil også give os et kvantitativt indblik i, hvor mange brugere der kører igennem systemerne,” siger Christian Ulstrand.

Han er i sin sidste periode af sin uddannelse som IT- og elektronikingeniør hos Danmarks Tekniske Universitet, hvor hans afsluttende projekt er netop ovenstående StatusObserver. 

Han kom til Signaturgruppen med flere års erfaring hos ATEA i Høje-Taastrup, hvor han har arbejdet med kunders infrastruktur.