Black Friday skabte travlhed hos MitID

Perioden omkring 1. november blev den travleste nogensinde med 1 million transaktioner pr. dag i gennemsnit målt over en hel uge.

1. november var det endelig slut med NemID, og efterfølgende har alle logins været baseret på MitID. 

Nu kan MitID rent teknisk betragtes som at være i fuld drift. 

Det har haft særlig betydning for MitID Erhverv, da det var på erhvervsområdet, at de seneste ikke-migrerede løsninger befandt sig. 

Således har vi i vores MitID Broker set en stigning på mere end 100 pct. for Lokal IdP-logins gennem MitID og tilsvarende også en generel stigning i volumen på MitID Erhverv på mere end 50 pct. målt over en uge før og efter 1. november.

50 pct. flere transaktioner

Perioden omkring Black Friday har særlig opmærksomhed, da MitID anvendes til bekræftelse i forbindelse med onlinehandel.

Således havde Black Friday i sig selv også 50 pct. flere MitID-transaktioner end på en almindelig fredag, men målt over en hel uge var belastningen ikke meget mere end normalt.

Samtidig kan vi med stor tilfredshed konstatere, at vores setup etableret til at håndtere MitID broker-rollen har vist sig i stand til at skalere fra den første transaktion i begyndelsen i maj 2021 til den aktuelle belastning, hvor MitID er fuldt indfaset.